Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але, в цей раз Сєдокова чомусь зрадила своїм принципам і виклала в мережу миле скромне фото в ліфті з величезним букетом троянд. Поруч з нею на знімку стоїть світловолоса дівчина, яка фотографує їх на телефон. Хто подарував цей красивий букет Анна Сєдокова не розповіла, зате поділилася з шанувальниками своїми думками.

"Сьогодні вранці, прокинувшись раніше, я взялася за прибирання. У своїй голові. Я лежала на ліжку, закривши очі і просто систематично задавала питання - «що ти хочеш?». А від нього? А від життя? Через місяць. Через рік. Періодично перемикаючись на всі світові проблеми, бурчання живота, бажання втекти в дитячу цілувати дітей, іпотеку, Директ, недоглянутий фільм і ще 1000000001 питань, спливаючих у вікні моєї підсвідомості, як вірус, я все одно змушувала себе повернутися у вихідну точку. Що зробить тебе щасливою. І, повірте, залишатися наодинці з собою і думати про свої бажання – дуже складно. Потім, я сказала собі - ось, давай, Аню, пограємо в рольові. Ось, припустимо, ти Аня - це та сама людина, якій потрібна допомога. Як би ти себе сьогодні порадувала? Як би про себе подбала. Потім, я включила собі фільм, в 11 ранку і через 15 хвилин знову заснула, прокинувшись о 12.30. Такого зі мною раніше не траплялося. А потім принесли квіти", - написала Анна Сєдокова.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".