Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала відвертий кліп-ремікс на популярний хіт "Peligrоso", який виконала разом з De La Ghetto. Так, артистка позувала в дуже відвертих вбраннях з високими розрізами і глибоким декольте, лежачи на піску і танцюючи на дивані.

"Дивіться запальний кліп реміксу на підкоривший чарт @billboard хіт #Peligroso 🔥 відео #PeligrosoRemix feat. De La Ghetto вже доступне по посиланню в профілі 👆🏻", - поділилася новиною Каменських. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати побачене: "Як би тепер чекаємо дует з Винником😂😂🔥", "Королева👸🏻👸🏻👸🏻😻😻😻", "Все круто, головне не кривлятися і не висовувати язик.", "Вам дуже личить ця мова. Кліп Бомба. Пісня Бомба. Ви супер Бомба 💥))) молодець!!!", "вааау круто розумниця 👍👍👍👍👍👍👍❤️", "Шакіра нервово закурила в сторонці)".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.