Відомий співак 90-х, виконавець популярної пісні "Лондон, гудбай" Сергій Лемох познущався зі своєї 6-річної внучки, яку виховує його глибоко літня теща. Знаменитість не звертає уваги на те, що його кровинка живе у злиднях.

Про це пише Politeka.

Як стало выдомо, Лемох потрапив у досить незручну ситуацію. Свого часу співак покинув власну родину, в якій росли дві доньки, заради бек-вокалістки Катерини Канаєвої, що приєдналася до групи "Кар-мен".

Після розлучення, через 5 років його дружина померла від раку, а одна з дочок Людмила, важко переживаючи сімейну кризу, потягнулася до неблагополучної компанії. Згодом її помістили до клініки, де тривалий час лікували від наркозалежності та алкоголізму.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Людмили росте 6-річна донька Марина. Дівчинку наразі виховує бабуся Таліна Іванівна, теща Сергія Лемоха. Старенькій уже 80 років.

Таліна Іванівна не раз просила допомоги у зіркового зятя, але щоразу отримувала сувору відмову, крім того, він найстійливо просив його не турбувати.

Так вийшло, що мати дитини досі перебуває в реабілітаційному центрі, і не може піклуватися про дитину. Тому наразі вирішується питання щодо опіки над 6-річною Мариною.

"Сусіди хочуть, а я від опікунства колись відмовилася: не знала, що за це платять. А тепер вже зовсім стара стала", — зізнається бабуся дівчинки.

Теща пропонувала Сергію Лемоху хоча б на якийсь час взяти онуку до себе. Однак він згоден на це тільки після офіційного позбавлення батьківських прав Людмили.

Крім того Таліна Іванівна дорікає колишнього зятя в невдячності, тому що успіх до нього прийшов далеко не відразу, а вона всіляко матеріально підтримувала їх сім’ю.

Як згадує жінка, колись Лемох був нікому не відомим Сергієм Огурцовим. Як зізналась пенсіонерка, мало не одразу після весілля Сергій почав ходити "на ліво". Так, у нього зав'язався черговий роман, після чого він покинув дружину з дітьми.

"Він розлучився та їй ні копійки не дав, хоча у нього вже були машини і гроші. Вона не стала з ним зв’язуватися", — зазначила пенсіонерка.

Крім того, Лемох навіть піднімав руку на тещу.

Він розбудив старшу дочку Людмилу, коли та була зовсім маленькою, стукнувши по телевізору. Коли жінка кинулась захищати онуку, він ударив її кулаком.

"Я його ногами штовхала, а він мене кулаками бив. Побилися небагато. Я зняла всі побої, але що толку?" — обурюється жінка.

На цю драму, до слова, є й інша точка зору. Колега по музичному цеху, солістка популярної в 90-і роки групи "Міраж" Наталія Гулькіна розповідала журналістам, що Сергій дуже переживає за онуки і справді готовий її забрати до себе. Але його бажання позбавити дочку Людмилу батьківських прав цілком зрозуміло.

За словами Гулькіної, Сергій звертався до неї за порадою щодо даного питання. Мовляв, співак засмучений поведінкою Людмили. Вын каже, якщо дає їй гроші, а потім передзвонює через пару днів, його дочка слухавку вже не бере бо "пішла в загул".

Однак є і третій погляд на ситуацію. Це погляд маленької Марини.

Коли у шестирічної Марини запитують про діда Сергія, вона відповідає, що подарувала б йому квітку.

"Але я дідуся взагалі не люблю, він не приїжджає. Я його не бачила", — додає дитина.

Нагадаємо, дружина відомого російського коміка зізналась, як чоловік доводить її до божевілля.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, батько-тиран забив немовля, його дратував плач п'ятимісячної доньки.

Також портал Знай.ua писав, що у Львові на лаву підсудних кинули чоловіка, який жорстоко познущався над дружиною.