У четвер, 4 квітня, дружина Галина Юркова-Данелія назвала справжню причину смерті легендарного радянського і російського режисера і актора Георгія Данелія. Про це повідомляють росЗМІ.

"Георгій Миколайович Данелія помер тільки що від зупинки серця, лікарі боролися за його життя", — сказала дружина Георгія Данелія.

Георгій Данелія

Раніше повідомлялося, що 4 квітня на 88-му році життя помер народний артист СРСР, видатний кінорежисер Георгій Данелія. Його фільми прогриміли на весь Радянський Союз: «Я крокую по Москві», «Джентльмени удачі», «Осінній марафон», «Міміно» і «Кін-дза-дза», — вони назавжди завоювали серця мільйонів глядачів.

Данелія помер після того, як у нього розвинулися гостра дихальна і серцева недостатність. Як відомо, 23 лютого режисер поскаржився рідним на сильну задишку і біль у грудях. Його екстрено госпіталізували в московську клініку. Там медикам довелося ввести Георгія в штучну кому.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Георгій Данелія

Джерело в колі родини розповіло, що в останні кілька днів Данелія відчував себе дуже погано. Дата і місце прощання з кінематографістом, а також місце його поховання поки що не відомі.

Також ми писали про те, що напередодні помер не менш відомий радянський актор Олексій Булдаков, що підтвердив його друг. Він розповів, що знаменитість померла уві сні.

Нагадаємо, що пішов з життя керівник Шумської районної партійної організації ВО "Свобода" Василь Габор, який 27 березня потрапив в жахливу ДТП і отримав дуже серйозні травми.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Британії померла відома співачка Алексіс Вулертон, причиною чого став єдиний пропущений прийом у лікаря, під час якого їй вдалося б виявити рак раніше і тим самим врятуватися.

Також портал Знай.uа писав, що умер український актор Віктор Возіян. Він був ветераном Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша.