Сови, закрите біле плаття і готичне свято — ще недавно шанувальники Водонаєвої щосили обговорювали весільне плаття, в якому вона вийшла заміж за популярного діджея Олексія Косинуса.

Все було як у казці: плани на майбутнє, подорожі, міцне сімейне життя.

Але в даний момент у їхніх стосунках справжня прірва: вони вже два місяці живуть далеко один від одного.

36-річний Комов (справжнє прізвище діджея) переїхав до рідного Санкт-Петербурга. Водонаєва ніяк не коментує своє розставання з ним, але, як свідчать різні джерела, Альона сама була ініціатором розлуки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Подружжя досі не розірвало шлюб.

Олексій зробив їй пропозицію в червні 2017 року після кількох місяців відносин, однак знайомими Водонаєва і Комов були і до цього. У вересні вони одружилися на батьківщині Олексія — у Санкт-Петербурзі, а потім ще раз відзначили свято в Лас-Вегасі.

Варто нагадати, що Популярна російська блогер і телеведуча Альона Водонаєва відома своїми імпульсивними висловлюваннями і оголеними фотографіями в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість побувала на московській вечірці на честь відкриття бару своєї хорошої подруги, співачки Анни Сєдокової. Судячи з усього захід вдався на славу, адже артистка вже встигла викласти пікантне відео танців на підвіконні.

Ще ми писали про те, що Популярна російська телеведуча Олена Водонаєва призналась, що одного разу вступила в інтимний зв'язок з дівчиною. Вона розповіла, що "чарівний" епізод трапився з нею в Міжнародний жіночий день.

Водонаєва зізналася, що кілька років тому, за порадою подруги, вона вирішила скористатися послугою "еротичний масаж", для чого на певний час викликала до себе додому красиву дівчину.

Нагадаємо, Важкохворий син Сергія Звєрєва відбере у батька останнє: "Він повинен за все відповісти"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", "Миша я вже їду": п'яна Кравець з Кварталу 95 влаштувала погром в караоке

Також Знай.ua" писав про те, що Юна коханка Петросяна постала перед судом: жарти скінчилися