Після публікації нового випуску шоу "Обережно, Собчак!", учасницею якого стала Анастасія Волочкова, остання обурилася, коли дізналася про те, що ведуча Ксенія Собчак порпалася в її особистих речах.

Для зйомки шоу Ксенія Собчак приїхала додому до Анастасії Волочкової, після чого балерина зробила екскурсію по розкішному особняку. В один з моментів Собчак відлучилася від господині та проникла в її спальню, щоб знайти "сліди чоловічої присутності". В одній із тумбочок ведуча виявила щось заборонене. "Фу! Я хочу помити руки!" – скрикнула Собчак і кинулася шукати вбиральню. Варто зазначити, що її знахідку в сюжеті так і не показали.

Анастасія Волочкова

В результаті це викликало обурення Волочкової, яка висловила його в об'ємному пості та опублікувала на своїй сторінці в Instagram: "Люди, ну як же так... Пустила в свій дім Собчак для зйомки на її прохання. А у відповідь отримала безпринципну, безсовісну капость і мерзоту. Чоловік готовий на все заради піару і лайків. Заздрість, злість, незадоволення як жінки, єхидство і безсовісність не витравити, мабуть, з неї".

Балерина стерпіла обмацування Ксенією її грудей на предмет натуральності, монтаж мікрофона та прихованих камер в лазні, однак нишпорення по її речах перенести не змогла: "Шок. Просто фу! А ви пустили б таку людину в будинок, надавши довіру? А в програмі її будете брати участь? Яке мерзенне відчуття на душі. Вибачте. Вірю, ви розумієте...".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На закінчення Волочкова написала: "Тобі вже не допоможе ні сокира, ні фалоімітатор. Ти свою совість продала. І вже давно. А ходи твої – дешеві і безсовісні. Ось чому ти не подобається чоловікам і нещасна. Я від тебе не чекала".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Волочкова похвалилася незвичайним тренуванням на біговій доріжці, що стало причиною безлічі їдких коментарів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Волочкова виклала на своїй сторінці коротке відео з репетиції, проте не зізналася, до чого саме готується.

Також "Знай.uа" писав, що скандальна Анастасія Волочкова в черговий раз насмішила мережу банним днем в компанії таємничого незнайомця.