Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, який зніме серіал про першого серійного вбивцю Америки, опублікував у своєму Instagram фото, зроблене львівським фотографом Олександром Ладанівскім.

Про це повідомив сам Олександр на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, за словами фотографа, коли він помітив свій знімок на офіційній сторінці культового актора, то не повірив власним очам.

скріншот

На опублікованому актором знімку зображується, як тане льодовик в Ісландії - найбільший у Європі. Фотограф розповів, що знімок був зроблений спеціально для Discovery. У підписі йдеться, що він тане дуже швидко (до 100 метрів в рік), а це означає, що скоро він повністю зникне.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

скріншот

Варто нагадати, що голлівудський актор Леонардо Ді Капріо був змушений віддати федеральній владі США статуетку Оскара, який був вручений Марлону Брандо в 1954 році за роль у фільмі "В порту". Оскар актор отримав у подарунок від малазійського бізнесмена Джоу Лоу. Разом зі статуеткою актор отримав картину Пікассо "Натюрморт з головою бика". Зараз Лоу звинувачують у шахрайстві в особливо великих масштабах, він пустився навтьоки.

Нагадаємо, володар премії "Оскар" Леонардо Ді Капріо звернувся в соціальних мережах до своїх підписників з проханням підписати петицію проти утримання косаток і білух в бухті під Находкою в Приморському краї, Росія.

Як повідомляв "Знай.ua", всесвітньо відома співачка Мадонна протягом всієї своєї кар'єри, дивувала і вражала шанувальників. Здається, фанати зірки вже побачили все що можна і не можна, але не тут то було. Нещодавно, на своїй сторінці в Instagram Мадонна опублікувала фотографію, на якій їй всього 19 років.

Також "Знай.ua" писав, що актор Леонардо Ді Капріо казково багатий і фантастично знаменитий. Значно менше щастить його екс-пасіям, яких оскароносний залишив за бортом. Так, нещодавно у ЗМІ просочилася інформація, що колишня обраниця Лео, Бар Рафаелі, разом зі своєю родиною заборгувала державі Ізраїль цілих шість мільйонів доларів податків.

Зеленський легко переможе Порошенко на дебатах по приколу - Пальчевський