У мережі не перестають обговорювати особисте життя української співачки Ані Лорак, яка перебралася жити і працювати на територію країни-агресора. Останній пост на сторінці знаменитості в Instagram став причиною появи чергової порції чуток про її можливу вагітність, хоча вона не так давно розлучилася з чоловіком Муратом.

На публікації Ані Лорак показала відео з США, на якому постала в яскраво-помаранчевому плащі, чорних лосинах з масивними застібками, кросівками на високій платформі і довгій толстовці кольору хакі. У той же час підписчики помітили у співачки кругленький живіт, після чого почали почали розпитувати про можливу вагітність. Виконавиця підписала публікацію: "Кохання в повітрі". У свою чергу фанати в коментарях задавалися питаннями: "Ви вагітні?", "Так вона вагітна чи ні?".

Варто нагадати, що нещодавно Лорак заінтригувала повідомленням про те, що через два тижні буде "нове життя", про що стало відомо завдяки повідомленню в Instagram співачки. Після скандального розлучення до її творчості і життя прикута підвищена увага шанувальників і ЗМІ.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Між виступами артистка примудряється зніматися, причому робить це зі своєю маленькою донькою Софією. А ще записує і презентує пісні. Нещодавно Ані представила композицію "Сон", яку шанувальники вважають автобіографічною. У ній є такі слова: "Я бачила сон, в якому вона цілує тебе, але так нечесно...". Кажуть, саме через зраду чоловіка Ані Лорак подала на розлучення.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відома співачка Ані Лорак після тривалого очікування з боку своїх фанатів все ж підтвердила відносини з російським виконавцем Сергієм Лазарєвим. Вона навіть розповіла про те, що незабаром їх відносини перейдуть на новий рівень і вони планують жити разом до самої старості, приймати дітей та онуків і згадувати минулі часи.

Як повідомляв портал "Знай.uа": колишній продюсер відомої української співачки Ані Лорак Сергій Перман, який вже давно живе і працює в Російській Федерації, жорстко висловився з приводу президентських виборів в нашій країні. Причиною цьому послужив його недавній пост, в якому він розповів, що на голосуванні віддав свій голос за Володимира Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що епатажна українська співачка MARUV, яка вирішила відмовитися від "Євробачення-2019", 5 квітня була помічена на церемонії нагородження музичної премії "СПЕКА Music Awards" в Москві. Крім неї, в Москві також нагородили Ані Лорак за перемогу в одній з номінацій.