Російська співачка Наташа Корольова, якій заборонено в'їзд в Україну через підтримку путінської влади, опублікувала в Instagram відео, яке викликало неодозначную реакцію в мережі. Передає Clutch.

На відео Наташа разом зі своєю мамою, заслуженою артисткою України Любмилою Поривай, позує перед камерами. Обидві жінки одягнені в дуже ексцентричні костюми, а мама Корольової навіть начепила величезний капелюх з пластиковими овочами, які зазвичай стають інгрідієнтами борщу.

"Відкрили дачний сезон!!! Власними руками зять змайстрував тещі ексклюзивний головний убір!!! Так що до кольору борщу на голові у моєї Маман з'явився ще Борщовий набір у вигляді ефектною капелюшки!!! Наша весела сімейка пече!!!" — підписала відео Королева.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У коментарях шанувальники, правда, не дуже схвально відгукнулися про капелюшку Людмили Іванівни.

"Мама вже впадає в маразм, бідна", "ну вистачить мамі вже палити! якась вже пародія виходить", "пора перестати з мами клоуна робити.. вже перебір", "сміхотворна мама, особа накачала", "на маму після пластики дивитися шкода…", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, у російській столиці на Троєкуровському кладовищі охоронці шокували містичними оповіданнями. Так, співробітники кладовища впевнені, що після похорону відомої співачки Юлії Началової до неї на могилу прийшла кішка чорно-білого забарвлення.

Раніше Знай.uа повідомляв, Наташу Корольову звинуватили у "танці на кістках" Юлії Началовой за нове відео.

Також Знай.uа писав, стриптизер Сергій Глушко, також відомий як Тарзан і який є чоловіком української співачки Наташі Корольової, розкрив своїм шанувальникам секрет красивого тіла. Під час розсекречення способу він з одягу залишив на собі одні лише труси - швидше за все, щоб наочно продемонструвати результат вправи.