Російська співачка Юлія Началова, яка нещодавно померла від загострення хронічної хвороби, поєднала її друга Олександра Панайотова та легендарну артистку Ларису Доліну.

Сам Панайотов заявив, що вони з Доліною планують записати пісню дуетом. Її виконають на концерті, присвяченій річниці смерті Юлії Началової.

"З Ларисою Олександрівною ми збираємося записати одну з пісень Юлі в дуеті. Зовсім скоро почнеться підготовка концерту пам'яті — швидше за все, він пройде в річницю смерті Юлі. Я до сих пір не можу повірити, що її більше немає з нами. Все сталося настільки раптово, що ніхто досі не може змиритися", - розповів Олександр Панайотов.

Юлія Началова та Олександр Панайотов

Зазначимо, що Панайотов разом із Доліною хрестили доньку Началової — Віру. Окрім того друг покійної співачки зізнався, що вона сниться йому майже щоночі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Приходить жива: іноді плаче, іноді говорить, який я у неї хороший друг", - розповів співак.

Також Панайотов розповів журналістам про те, що Началова незадовго до своєї смерті нібито ходила до ворожки. Та заявила, що артистку "зурочили на смерть". Подейкують, що своїми думками після цієї зустрічі Началова поділилася з Панайотовим.

Юлія Началова
Юлія Началова

"Я не хотів би розкривати подробиці, але в будь-якому випадку ця історія нечиста. Людина в юному віці мала такий букет хвороб. Мені здається, це недарма. Однозначно був пристріт", - зазначив артист.

Раніше Панайотов розповідав, що Началова завжди ділилася з ним своїми проблемами. Вона розповідала музиканту, що у неї не все вийшло у творчій кар'єрі. Сам музикант вважає, що таку виконавицю просто свого часу недооцінили.

Нагадаємо, що подруга Началовой накликала на себе смертельне прокляття.

Як повідомляв "Знай.ua", фанати взялися за ранню творчість Началової та жахнулися: Навіщо було себе спотворювати.

Також "Знай.ua" писав, медики розповіли про головні дивацтва Началової: завжди ховала руки.