Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість відвідала гала-вечерю премії телеканалу "Муз-ТВ", де зустріла давнього друга, не менш скандального Філіпа Кіркорова. Так, артистка дуже професійно ухилилася від його поцілунку, але кілька хвилин потрималася за руку і трохи побалакала, після чого пішла по своїх справах, поставивши Кіркорова в незручне становище.

"Місце зустрічі друзів змінити не можна @lobodaofficial@fkirkorov ❤️ Гала-вечеря #премиямузтв видбулася!💫", - сказано в описі під відео. Фолловери взялися коментувати: "Філіп дістав вже в кожній номінації🤨 як підліток 😅🙄", "В кінці він хотів поцілувати ? 😂 Обламався Філіпок", "Навіщо їй цілий піджак? Все одно носить половину😄", "І Седокова ззаду зліва закохано спостерігає😂", "Всі блиски світу на його піджаку !".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.