Відома українська "мультивиконавиця" Дашенька Астаф'єва, яка нещодавно показала всю себе для легендарного чоловічого журналу Playboy на цей раз похвалилася перед численною армією фанатів коротким відео бекстейджу з нового гарячого фотосету.

Так, у відео можна побачити, як зірка позує перед камерою для своєї нової фотосесії. Даша опублікувала відео і фото в Instagram.

Для фото Астаф'єва вибрала досить сміливий образ, який підкреслив всі достоїнства її фігури. Співачка приміряла відкритий наряд у велику сітку, а також босоніжки на високих підборах.

Даша Астаф'єва показала, як правильно позувати перед камерою

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Робимо майстер-клас для дівчат? #попозированию", – поцікавилася Астаф'єва у своїх фоловерів. На що підписники відповіли численними компліментами і відзначили майстерність зірки.

"Це шикарно. Багато жінок дуже статичні на фотосесіях і не знають, що робити з руками, а тут за хвилину десяток поз", "Яка грація!! Я дивилася це відео разів триста!", "Даша, у тебе талант", "Дуже красива. Жіночна. Ви мені дуже подобаєтесь", – пишуть в коментарях захоплені користувачі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно 58-річний російський шоумен Олександр Цекало розлучився з дружиною, сестрою Віри Брежнєвої Вікторією Галушко. А все заради красуні, яка молодша за нього на цілих 20 років. Дарині Ервін 38 років, і вона вже встигла вискочити заміж за Цекало.

За словами шоумена, він дуже щасливий з новою дружиною: "Вона як наркотик, тільки природний, який не можна купити", - зізнався він в одному з інтерв'ю.

Нагадаємо, відома телеведуча засвітила спокусливі форми: на це можна дивитися годинами.

Як повідомляв Знай.uа Астаф'єва зізналася в романі з Х'ю Хефнером: сплю з усіма, кого бачу.

Також Знай.uа писав, гола Астаф'єва показала свою першу обкладинку Playboy: позаздрили навіть Никитюк та Полякова.