Співзасновник студії "Квартал 95" Денис Манжосов може зайняти місце Володимира Зеленського, який нині очолює "Квартал 95" та балотується в президенти України.

Про це повідомляють українські ЗМІ з посиланням на свої джерела.

"З ним досить жорстко розлучилися у 2013-му, але час не стоїть на місці, проект розвивався. Зараз же він повинен очолити, зайняти місце Володимира ... ", - йдеться в повідомленні.

Більш того, журналісти уточнили, на якому етапі знаходяться переговори зі співзасновником "Кварталу 95" Денисом Манжосовим, який у 2013-му покинув проект.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Компроміс досягнуто, Манжосов обмірковує пропозицію, але підстави для відмови на сьогоднішній момент немає", - підкреслюється в повідомленні.

Володимир Зеленський та Денис Манжосов
Володимир Зеленський та Денис Манжосов

Варто зазначити, що нещодавно Денис Манжосов повинен був дати прес-конференцію та розповісти про конфлікт з Володимиром Зеленським. Однак колишній друг лідера президентських перегонів так і не з'явився.

Після цього Манжосов відвідав ефір телеканалу "Прямий" і дав відверте інтерв’ю з приводу конфлікту з колишнім шефом. За його словами, він зник з прес-конференції, оскільки надійшло повідомлення про мінування будівлі інформаційного агентства.

"Я шість років мовчав і ні слова не говорив про те, чому я покинув рідний колектив. Я повернувся в країну і мені відразу ж стала дзвонити велика кількість журналістів. Всі дзвонили з вкрай дивними питаннями з розряду: чи наркоман Володимир Зеленський і вигнав він мене з "Кварталу"? Багато хто хоче почути від мене всякі гидоти в бік мого товариша, в бік мого колективу. Але сьогоднішню прес-конференцію я збирав, щоб донести, що не може бути такого, щоб я говорив щось проти своїх товаришів", – розповів Манжосов.

Нагадаємо, що в Зеленського зробили термінову заяву щодо Мінського процесу: це питання буксує.

Як повідомляв "Знай.ua", 14 квітня, як анонсував Президент України Петро Порошенко, відбудуться дебати кандидатів на НСК "Олімпійський". Вже відомо, що опонент гаранта Володимир Зеленський бути присутніми на них не планує.

Також "Знай.ua" писав, що у штабі Володимира Зеленського заявили, що провести демократичні вибори на непідконтрольних Києву територіях Донбасу зараз неможливо.