Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе та активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї творчості.

На своїй сторінці у соцмережі Instagram артистка виклала коротеньке відео, на якому позує в загадковому образі. Цією публікацією артистка анонсувала нову пісню.

У підписі до відео зірка залишила тільки дату прем'єри й хештег "#ятебяждала", саме так називається нова пісня Лорак. У відео Ані Лорак в одному боді утворюється лише одну фразу: "Я тебе чекала. Ми не попрощалися".

На темному, навіть похмурому відео, яке з'явилося в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в загадковому образі, однак її погано видно в напівтемряві. На відео можна побачити, що співачка з'явилася в дивному чорному боді, яке підкреслює струнку фігуру і пишний бюст. Її розпущене і мокре волосся спадає.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати та почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, а інші зізналися, що з нетерпінням чекають прем'єри нової пісні.

"Цей погляд у душу просто💔 впевнена, буде щось нереальне".

"Мені вже подобається, Кароліна, я не знаю, як після цього чекати..."

"Що ви витворяєте з нами? Немає сил чекати...Боже"

"Ого, які неймовірні образи. З кожним днем все більше й більше чекаю вівторка. Рядки цієї пісні вже засіли в голові. Чекаємо та любимо".

"Любов до вас з кожним днем перевищує все можливе. Ви космічна, з нетерпінням чекаємо прем'єри".

"Погляд проникає в самісіньке серце! Впевнена, це буде одна з найсильніших ваших робіт за останній час".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ані Лорак приміряла образ MARUV. Зірка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому постала на огляд публіки в дуже пікантному образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.