У неділю, 14 квітня, відбувся півфінал телешоу "Голос країни". На ньому здійснилася мрія 8-річного хлопчика, який поборов рак. Данило Чобанюк мріяв зустрітися зі співачкою Тіною Кароль і заспівати з артисткою.

Мрія хлопчика стала реальністю. Тіна Кароль охоче прийняла пропозицію познайомитися з Данилом і вийшла до дитини в зал. Хлопчик зрадів, але з появою артистки збентежився.

Через деякий час Данило освоївся і навіть зважився заспівати з Тіною Кароль. 8-річний хлопчик хотів виконати з артисткою композицію "Україна — це ти". Помітно було хвилювання дитини, але Данило впорався. Емоційний момент змусив розплакатися чимало глядачів, заплакала телеведуча шоу "Голос країни" Катя Осадча та сама Тіна Кароль.

Юний прихильник Тіни Кароль також пообіцяв, що обов'язково прийде на шоу "Голос. Діти".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

13-ий випуск телешоу пройшов надзвичайно напружено. З команди кожного тренера залишився лише один учасник, якого обирав сам тренер та глядачі своїм голосуванням. Результати сумувалися й таким чином визначали одного конкурсанта, який проходив у фінал. Також варто відзначити, що своїми виступами глядачів півфіналу порадували екс-учасниці проекту "Голос країни" Христина Соловій та Tayanna, а також зачитала реп на сцені шоу інтернет-зірка аlyona аlyona.

До півфіналу шоу "Голос країни 9 сезон" дійшли Андрій Хайят і Девід Аксельрод (команда Тіни Кароль), Вікторія Олійник і Андрій Карпов (команда Монатика), Вікторія Ягич і Карина Арсентьева (команда Потапа), Оксана Муха і Рафі Хейт (команда Дана Балана ). Саме вони претендують на перемогу вокального проекту.

Нагадаємо, що Кароль подарувала українцям літо посеред весни, справжня квітка.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що "Жіночна натура зі сталевим характером": Кароль розбурхала фантазію шанувальників пікантною позою.

Як писав "Знай.uа", колишня Дана Балана в "Голосі країни" змусила Тіну Кароль понервувати: ви повинні побачити це обличчя.