Головні актриси серіалу "Друзі" Ліза Кудроу і Кортні Кокс не посоромилися опублікувати дивовижне фото.

По знімку видно, як актриси помітно застаріли. Точно також старіли і ми під один з кращих серіалів в історії.

Варто нагадати, що Відомий український продюсер Юрій Нікітін і його компанія вже допомогли прославитися і вийти на міжнародний рівень молодий групі KAZKA. Новим молодіжним проектом продюсера став інтернаціональний дует GRLS - дві дівчини з екзотичними іменами Наиле і Айлар. Одна - 24-річна татарка з Криму, інша - 21-річна туркменка за національністю, але проживає у Польщі. Вони - молоді й амбітні, готові до великих звершень.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Хто ховається під іменами Наиле і Айлар, який експеримент запустила компанія Mamamusic і чим дівчата збираються підкорювати Україну і світ - всі подробиці в матеріалі “Знай.ua”.

Ще ми писали, що Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який минулої весни оскандалився своїм виступом в Росії і славиться чужими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує біля автомобіля зі стаканчиком кави в руках. Віталік на цьому знімку схожий на голлівудського красеня, його образ досить стильний. Для фотосесії він надів вузькі темні джинси і чорний светр, поверх якого накинув темний піджак. На ногах співака акуратні чорні черевики. Віталік не дивиться в камеру, він коштує трохи боком до камери і дивиться у далечінь.

Нагадаємо, Діти Пугачової від сурогатної матері доводять її до сліз

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кароль розсмішила зміною іміджу на "Голос країни"

Також "Знай.ua" писав про те, що Волочкова заморила залицяльника голодом