Сьогодні стало відомо вже офіційно, що українська артистка Вєрка Сердючка таки виступить на конкурсі "Євробачення-2019".

Цю інформацію повідомили на офіційному сайті конкурсу.

Повідомляється, що Сердючка виконає пісню в одному з інтервал-актів музичного змагання. Зірці дісталася композиція Toy переможниці конкурсу минулого року Нетти Барзілай.

Андрій Данилко в образі Сердючки, учасник Євробачення
Андрій Данилко в образі Сердючки, учасник Євробачення

Також на сайті розповіли, що Нетта виступить в першому півфіналі "Євробачення" з новою версією переможної пісні Toy, а також в фіналі з новим треком, прем'єра якого відбудеться пізніше.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нетта Барзілай, переможниця Євробачення 2018
Нетта Барзілай, переможниця Євробачення 2018

Крім Вірки Сердючки на конкурсі з'являться і інші зірки. Так, Dana International виступить в одному з півфіналів і в фіналі, Кончіта Вурст заспіває Heroes Монса Зелмерлева, Монс виконає попурі з піснею Елені Фурейри, Елені заспіває пісню Вєрки Сердючки з 2007 року. До них приєднається Галі Атарі з піснею Hallilujah.

Спеціальним гостем фіналу пісенного конкурсу стане зірка стрічки "Диво-жінка" Гал Гадот.

Андрій Данилко в образі Сердючки, учасник Євробачення
Андрій Данилко в образі Сердючки, учасник Євробачення

Нагадаємо, що пісня гурту KAZKA "Плакала" відома чи не кожному в Україні і багатьом за кордоном. Трек потрапив у десятку світового чарту Shazam, зібрав сотні мільйонів переглядів на YouTube. Як результат, у 2018 році гурт став проривом року за версією премії M1 Music Awards, а "Плакала" - хітом року. Зовсім недавно премія Yuna назвала KAZKA кращим поп-гуртом в країні. Також колектив отримав нагороду за кращу україномовну пісню. Це неймовірний успіх для молодого гурту! Успіх, який досі викликає у когось заздрість, нерозуміння і питання. Щоб відповісти на них, "Знай.ua" зустрівся з відомим українським продюсером, засновником компанії MAMAMUSIC Юрієм Нікітіним. З його легкої руки KAZKA отримала визнання і вийшла на тернистий шлях слави.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

Нагадаємо, раніше дочка Полякової відверто розповіла про навчання, заміжжя та майбутню професію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Freedom Jazz вперше зізналися, чому відмовилися від Євробачення 2019.

Також "Знай.ua" писав, що український телеведучий Володимир Остапчук випустив пародію на кліп MARUV.