Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кумедними селфі з хорошою подругою, блогером і телеведучою Ідою Галич. Так, дівчата забавно кривлялися на камеру, а Анна зізналася, що взяла участь у новому шоу. Втім, артистка допустила помилку, зазначивши, що у Іди є хлопець, однак насправді вона вже давно заміжня.

"Знаєте, як зрозуміти класна у тебе подружка чи ні? Перше фото ми відправляємо моєму хлопцеві, а друге хлопцеві Іди 😉 , третє нам просто подобається! Приймаю участь у новому шоу @galichida ! Все, здається, я все розказала ) Просто скажу, що дуже люблю тебе Іда ! І всю твою родину !", - поділилася радістю Седокова. Фолловери не пройшли повз: "А чоловік Іди @galichida в курсі, що у неї є хлопець?😉", "Які ви класні ♥️ дуже чекаю вже шоу:) 💜💜💜", "Солодкі дівчатка😘❤️❤️", "Ну дуже красиві!😊", "Красу нічим не зіпсувати...тим більше гумором#!!!😄".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.