Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова знатно здивувала шанувальників новою публікацією. Виявилося, що українська співачка пофарбувала волосся і не втрималася від можливості похвалитися цим в мережі. Для цього Анна зняла ролик, прогулюючись по набережній в Москві. На відео вона кружляє на камеру в об'ємному червоному пальто оверсайз, весь час розкуйовджуючи довге трохи завите волосся. При цьому на обличчі зірки легкий природний макіяж. У підписі до відео Анна Сєдокова розповіла про фарбування волосся.

"Сонечко в місті. Відразу хочеться мріяти, закохуватися і міняти колір волосся, а може і довжину. Спасибі улюбленим @hairsilk за те, що ловите завжди мій настрій і робите моє волосся здоровими і красивими, а мене щасливою. І спасибі, що зробили мені нереальні сонячні відблиски, а не перефарбували в платинову блондинку, як я хотіла. Але я до вас скоро повернуся з цієї проханням! @viktoriahairsilk", - написала Анна.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Треба сказати, що шанувальники не залишили без уваги таку незвичайну публікацію Сєдокової. Частина фанатів вважає, що цей образ Анні дуже личить і засипають її компліментами в коментарях. А інші впевнені, що їй варто спробувати перефарбуватися в блондинку і трохи поекспериментувати зі своєю зовнішністю. "У Вас шикарне волосся", "Ні, Аня, тільки не в блондинку. Тобі добре з темним волоссям, а з блондом втратиш одну зі своїх родзинок", "Така гарна дівчинка", "Не треба в блондинку", "Яка Ви завжди неймовірна", "У вас була коротка стрижка?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".