Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним портретом, на якому була зображена в образі пухнастою зайчика. Так, артистка виставила спільний кадр з художницею і зізналася, що та змогла ідеально передати її характер.

"Дивовижне прочитання мого характеру в унікальній картині від @erastovaart 👏🏻
Хай ваш талант прикрашає наш світ!", - поділилася емоціями Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Чиясь зайка...😏🔥❤️", "У тебе така гарна посмішка 💛😻", "Класна подача і стиль картини. Автор ❤️❤️❤️🥰", "Милота😍🐰", "Це просто чудово 😻😻😻😻😻😻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Вауу❤️❤️❤️ який гарний портрет прям як і ти❤️", "Очі світяться😻😻нарешті🔥🔥", "Вау!🔥", "Дуже гарно і ніжно😍".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.