Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким уривком з інтерв'ю на радіо "Рower fm", з'явившись в студії лише в смугастому синьому халатику. Так, артистка почала розповідати про ситуацію на дорогах і обговорювати вбрання радіоведучих. Варто відзначити, що фартух дуже сподобався Даші, однак вона зізналася, що хотіла б його на голе тіло.

"Халатні моменти... Піжамні витівки...", - пожартувала Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз і почали захоплюватися почуттям гумору співачки: "Цукерочка 😍💋", "Гарнюня❤️♥️", "Кльова❤️", "З цією зачіскою мені здалося, на Асію Ахат схожа...", "😂😂😂💜", "
😂😂😂😂🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.