Відомий телеведучий Сергій Притула звернувся до українців після тривалої перерви, оскільки, як він написав, те, що твориться в соціальних мережах, викликає у нього не просто огиду, а напади головного болю.

Притула пише: "Але час даремно не гаяв. Катаюсь далі зі своїми хлопцями по великих та малих містах неньки-України, поєднуючи корисне з приємним. Так перебування у Дніпрі запам’ятається не тільки двома чудовими концертами і оберемком квітів, але й особистим знайомством з хлопцями з 93 бригади, яким в перерві між виступами було передано 2 тепловізори сумарною вартістю 13000$".

[embed]https://www.facebook.com/serhiyprytula/posts/2150857771657020?__xts__

Також він похвалився своєю дочкою, яка, за його словами, захоплюється футболом не гірше за нього самого,а також розповів про п'янку з кумами в Тернополі.

Сергій Притула

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того, телеведучий зазначив: "Вчора після концерту в Ізяславі підійшли хлопці, які служили у 8 полку спецназу в 14-16 роках і повернули "боржок";)))))). В лютому 2015 я приїздив до них на луганщину з черговою партією допомоги. Одному з бійців сподобалась моя футболка із зображенням Кузьми (музиканти Скрябіна подврували в день, коли ховали Андрія). Попросив подарувати. Ну то я в прямому сенсі цього слова солдату останню футболку віддав;)))))), далі катався в пайті на голе тіло.
Хлопці добра не забули і підігнали футболку "Ізяслав";))! Так що в Нетішині сьогодні я в ній!"

Сергій Притула

Не обійшов стороною Притула і майбутні вибори, закликавши всіх українців відвідати виборчі дільниці і віддати свої голоси за кандидатів. Він написав: "Ну і щоб пост не видався геть зовсім аполітичним доводжу до відома, що в другому турі, як і в першому голосуватиму не за місцем реєстрації. Заїхав на пів-дня до мами в Збараж, зайшов у райдержадміністрацію і тимчасово змінив місце голосування на Закарпаття, де буду у службовому відрядженні в день виборів. Знаю, що десятки тисяч наших громадян зробили так само. І це правильно! Бо на відміну від наших північних сусідів ми маємо право голосу і вибору. І ми нарешті живемо в країні де є хоч і квола, але демократія, і я радий, що дожив до того часу, коли не бачу на виборах впливу адмінресурсу. А бачу чесні вибори.
Незалежно від того за кого ви хочете проголосувати, прошу усіх прийти на виборчі дільниці 21 числа! Як мінімум тому, що, принаймні, поки що, у нас є така можливість".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Притула не так давно вперше відверто розповів, чому його шляхи з першою дружиною розійшлися.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомий телеведучий Сергій Притула раніше заявляв, що не проти провести дебати між кандидатами в президенти.

Також "Знай.uа" писав, що шоумен Сергій Притула пролив світло на його сварку в ведучою Ольгою Фреймут.