Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним фото з премії глянцю HELLO! російської версії, позуючи біля фудкорту у відвертій сукні і виставивши напоказ масивні сідниці. Так, артистка пообіцяла шанувальникам більше не їсти і поскаржилася на зайву вагу, однак при цьому з радістю умяла хінкалі. Втім, Анна часто зазначає, що не проходить повз смачної їжі, проте її фігура є справжнім прикладом для наслідування багатьох дівчат.

"Коли на премії @hello__uk тебе дуже зацікавили хінкальки і по тобі видно 😂
Ви часто запитуєте мене - як їсти і не товстіти. Відповідь - Ніяк. Товстіти і радіти 🤣 І зустріти чоловіка в 2 рази тебе більше і такого, який полюбить тебе з усіма твоїми хачапурі )))
Ну а якщо серйозно, то пора би мені зупинитися. Я обіцяю вам, взятися до травневих за розум і більше ночами не їсти. Як у вас з планами на травневі? Може мені дасте пару рад?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Аня, не потрібно худнути, шикарна фігура, соковита і жіночна😍👍😎", "Так що ви чудово виглядаєте і показуєте здоровий приклад дівчатам! Приклад жіночної і сексуальної фігури! 😍", "Добре коли набираєш в потрібних місцях..", "Не треба вам худнути, ви ітак 👌 красива матуся,, шикарна жінка 👩 😘😘", "Аня , все чудово ! Ваші апетитні форми дуже всім подобаються 😍".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.