Відома співачка Бейонсе завжди чесно зізнавалася, що вона схильна до повноти, тому їй потрібно постійно тримати себе у сталевому кулаці. Як виявилося, після пологів поп-діва набрала цілих 40 кілограм, які успішно скинула. Як їй це вдалося?

На днях 37-річна Бейонсе розповіла, що після народження близнюків, Сера і Румі, вона була по-справжньому щаслива. Її не надто турбували зайві кілограми, адже всю вагітність вона переживала за життя малюків.

Бейонсе

"Я пережила екстремально важку вагітність. Мені і моїм малюкам довелося пройти через таке, про що мені навіть зараз важко згадувати. Я страждала від набряків, від високого тиску, а потім у мене почалася прееклапсія (ускладнення на пізніх термінах вагітності, смертельно небезпечне як для дітей, так і для їхніх мам – прим. ред.). Після чого лікарі виявили, що серце одного з моїх малюків почало працювати з перебоями і мене терміново відправили в операційну, де зробили екстрений кесарів розтин", - згадує співачка.

Після пологів Бейонсе була дуже рада, що у неї з'явилися на світ здорові близнюки. Однак, через кілька місяців співачка прийшла до тями і зрозуміла, що просто не влазить у старі сценічні костюми. Вона розпочала активну роботу над собою.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Бейонсе

"Щоб досягти мети, мені довелося сісти на суперсувору дієту — ніякого цукру, нічого мучного, нічого високовуглеводного. До того ж, я виключила молочні продукти, м'ясо, рибу і алкоголь… якби ви знали, як мені весь час хотілося їсти…", - поділилася своїм секретом поп-діва.

Крім того, вона заявила, що їй довелося активно займатися спортом щоб відновити м'язи практично з нуля. Це теж далося їй дуже непросто.

Бейонсе

"Мене замучили судоми, а в голові постійно "маячила" думка: "Хочу бути не в спортзалі, а з моїми дітьми!" — зізналася Бейонсе.

У кінці кінців Бейонсе вдалося повернутися до своєї початкової ваги у 60 кілограм і знову вийти на сцену.

Нагадаємо, вагітна Меган Маркл зізналася, кого більше хоче.

Раніше Знай.uа повідомляв, секрет схуднення Кейт Міддлтон може змінити ваше життя.

Також Знай.uа писав, Бейонсе скопіювала стиль Шакіри, шанувальники спантеличені.