Голлівудська зірка Шарліз Терон нечасто з'являється на публіці зі своїми дітьми, а коли це все ж відбувається, то це завжди проходить під прицілом об'єктивів папараці. Довгий час всім здавалося дуже дивним, що актриса вбирає свого прийомного сина Джексона в сукні. І от нарешті зірка вирішила прокоментувати ситуацію.

За словами Шарліз Терон, її 7-річний прийомний син Джексон виглядає як дівчинка, і відчуває себе теж як дівчинка. Про це голлівудська зірка розповіла в інтерв'ю Daily Mail.

"Я теж думала, що вона хлопчик. Але коли їй було три роки, вона подивилася на мене і сказала: "Я - не хлопчик!", - розповіла дивовижну історію Актриса.


Варто зазначити, що малюка на ім'я Джексон голлівудська зірка Шарліз Терон всиновила в 2012 році в ПАР. Актриса народилася і виросла в цій країні, тому свідомо вирішила взяти на виховання темношкірого малюка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сьогодні Джексону 7 років, і він вже давно не виглядає як хлопчик: спадкоємець зірки обожнює носити дівчачі платтячка і бантики. Шарліз всіляко заохочує його любов до жіночого гардеробу. Більш того, Терон називає Джексона "найкрасивішою дівчинкою".

До слова, актриса виховує ще одну прийомну дитину - трирічну дівчинку Августу. Але у неї, на відміну від брата, з гендерних самовизначенням все в порядку.

Актриса стверджує, що готова підтримувати своїх дітей, якщо вони будуть чесними з нею.

"Моя мама вчила мене, що ти повинен не бояться говорити. Ви повинні знати, що, коли життя закінчиться, ви будете шкодувати про те, що жили у брехні. У правді немає нічого негативного", - розповіла Шарліз Терон.

Нагадаємо, голлівудська актриса Шарліз Терон в інтерв'ю американському журналу вперше відкрито назвала свого шестирічного сина Джексона донькою.

Як повідомляв портал Знай.ua, пікантне фото Шарліз Терон з'явилося на обкладинці журналу Elle

Також Знай.ua писав, у західних ЗМІ з'явилися нові подробиці роману Бреда Пітта і Шарліз Терон