Різкі слова Алли Пугачової на адресу телеведучої Лєри Кудрявцевої, чия програма "Секрет на мільйон" сколихнули інформаційний простір. Її програма, присвячена ювілею Примадонни, викликала значний резонанс у суспільстві.

"Вискакує гарна ведуча і ніби порпається в смітнику!" — описала співачка випуск програми, де Лера розпитувала колишніх чоловіків Пугачової про життя з нею. Лєра Кудрявцева зізналася, що не очікувала такої реакції від Алли Борисівни і пояснила ситуацію.

Ведуча сказала, що дуже шанованій нею Аллі Борисівні може відповісти тільки її ж словами, які вона колись їй сказала, коли вони розмовляли про життя і про роботу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Танки бруду не бояться!" - це ж ваша фраза, Алла Борисівна?

"Журналістика і робота на телебаченні, якою я займаюся і заробляю на життя вже 25 років - праця нелегка, не завжди приємний для кого-то. Ми всі - раби певного формату проектів та потреб аудиторії - до речі, тієї самої, для якої Алла Борисівна співає вже багато років, дає концерти, отримує гонорари. Журналісти ж підтримують інтерес до її життя у публіки, і їх праця теж варто поважати, на мій погляд", - зазначила відома ведуча.

Лєра Кудрявцева додала, що якщо програма "Секрет на мільйон", яку продюсери підготували до ювілею Алли Борисівни, її образила - дуже шкода. Ведуча запевнила, що не ображали і не принижували у передачі нікого. Тому її трохи засмутили слова Алли Борисівни, яку вона безмежно поважає і любить з дитинства.

"Я, звичайно ж, вітаю її з ювілеєм і буду рада, якщо мої слова дійдуть до її серця", - підсумувала ведуча.

Нагадаємо, Галкін застукав Пугачову на колінах у Кіркорова: розлучення і дівоче прізвище.

Раніше Знай.uа повідомляв, що популярний співак, екс-соліст групи "Чай вдвоем" Стас Костюшкін набив тату на честь ювілею Примадонни.

Також Знай.uа писав, що Пугачова кардинально змінилася на 70-річчя: такою Примадонну не бачив навіть Галкін.