Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями та кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото з церемонії премії "Золота Жар-Птиця 2019". Прихильників спантеличив вибір образу артистки.

"Яскравий вечір в премії Золота Жар-Птиця. Так приємно, що в нашій країні цінують і відзначають музику Made in Ukraine. Спасибі М2 і Таврійським іграм за неймовірним свято музики. Як вам мій образ #totalblack?" - написала під знімками Настя.

На червоній доріжці премії Каменських з'явилася у вузькій чорній сукні, яка складається з прозорої спідниці та боді. Також на плечі співачка накинула шкіряний жакет, а на ноги наділу прозорі босоніжки. Волосся Насті покладені в високий хвіст, який любить носити Аріана Гранде.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фінальним штрихом образу стали чорну окуляри, на скельцях яких літери NK. Шанувальники відзначили неймовірне схожість співачки з американської світською левицею Кім Кардашьян.

Підписника Каменських відзначили її схожість з Кардашьян: "Чимось на Кардашьян схожа", "Просто Кім відпочиває", "Схожа на Кім Кардашьян", "Згідна з тим, що образ на Кім змахує, але Насті він більше пасує".

Нагадаємо, "Мене ніщо не зупиняє перед народженням дитини": Каменських відверто розповіла про материнство і стосунки з Потапом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що колишня дружина Потапа вперше відверто розповіла про розлучення: приховували цілих п’ять років.