Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями та подробицями творчого життя. Однак фото з сином Веніаміном артистка публікує рідко. У мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких і з'явилося відео, як Кароль проводить час з сином.

На короткому відео видно, що Тіна разом із сином насолоджується постановкою "Жизель" у головній ролі з примою-балериною Катериною Кухар.

Син співачки, Веніамін, уважно спостерігав за дійством на сцені. Кароль у свою чергу потайки знімала це все. Далі вона на кілька секунд перевила камеру на себе.

Тіна Кароль захопилася віртуозним виступом Катерини на сцені. такий висновок можна зробити з Instagram-stories української співачки. Вона опублікувала відео з виступу Кухар й залишила їй безліч компліментів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Прихильники Кароль не оминули відео з сином зірки. Вони засипали артистку компліментами та відзначили посидючість Веніаміна.

"Боже, яка гарна Тіночка", "Наші найулюбленіші", "Клас, така зірка й не в перших рядах", "Дитині 10 років і він висидів? Весь балет? Круто", - написали прихильники співачки у коментарях.

Нагадаємо, що Кароль подарувала українцям літо посеред весни, справжня квітка.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що "Жіночна натура зі сталевим характером": Кароль розбурхала фантазію шанувальників пікантною позою.

Як писав "Знай.uа", колишня Дана Балана в "Голосі країни" змусила Тіну Кароль понервувати: ви повинні побачити це обличчя.