Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром з відпочинку у Батумі, Грузія, позуючи в яскраво-червоному спортивному костюмі на тлі блакитного моря. Так, артистка зізналася в любові затишному місту та своїм друзям, з якими і провела там час.

"Батумі. Грузія. Це неймовірна хімія і глибока симпатія. Була щаслива бути вашою гостею. Вдячна долі за випадкові зустрічі і повороти, завдяки яким ти відкриваєш в собі нове. Почуття. Ритми.
Виявляється, я можу і так. Вчора було тепло. Спасибі, друзі. Спасибі, @eprikol ❤️ А є в серці розділ «актуальне»?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Ти червона пекуча як аджика з перцем", "Красуня 🌷🌹", "Ганнуся, тобі дуже личить червоний колір❤👠", "Я дуже вражений тим, що ви красива жінка❤️😍", "Прикид взагалі відпад😍🔥", "Неймовірна Ганна😻❤️🧡", "Жінка в червоному небезпечна і прекрасна!🤩".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.