Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася коротеньким відео, лежачи на капоті автомобіля і запропонувала шанувальникам взяти участь у його розіграші. Як виявилося, артистка збирається віддати у хороші руки свою машину, однак під час реклами застала на задньому сидінні парочку, що голубилася.

"Все для вас! Навіть моя тачка!🥰 Умови тут 👉 @lesya.podarit 🚘❤️
⠀Переможця оберу особисто 8 травня у прямому ефірі!", - поділилася подробицями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, а більшість з них не повірили в "безкоштовний сир": "Парочка всередині до моменту розіграшу завершить свої справи і покине авто?", "Лесюня, а яку тобі машину пообіцяли за таку рекламу??? 😊😊😊😊", "Лесь ти красуня😻😻💋💋😍😍", "Коли закінчилися гроші, а треба заплатити за комуналку", "Як завжди на висоті 👌".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.