Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним відео зі старшою донькою Аліною, танцюючи під новий хіт Дмитра Монатіка "Love It Ритм" в автомобілі. Так, артистка зізналася, що вважає 15-річну дівчинку своєю найкращою подружкою, а шанувальники відзначили, що Аліна все більше схожа на зіркову маму. Варто нагадати, що у Анни троє дітей від різних чоловіків: Аліна, Моніка і Гектор.

"Моя найкраща подруга @lalina_one ❤️❤️❤️ #LoveItРитм by @monatik_official 🎻", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери ж не пройшли повз: "Аліна все більше стає схожа на вас😍", "Як класно мати таку маму✨🌸😌☺️", "Дівчинка дорослішає і ще краща з кожним днем 🌺🤗", "Як це чудово - мама і донька подружки!!@", "Так здорово,така красива молода матуся і доросла донечка)", "Як класно коли дочка вже доросла і подружка, а мама така молода, активна і обидві на позитиві! Так тримати, дівчата! 🔥".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.