Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайною піснею під назвою "Яжемать". Так, артистка зізналася, що зовсім скоро зніме кліп з відомим кліпмейкером Аланом Бадоєвим, який є режисером її скандальної відеороботи "Шантарам". Анна також записала невелике відео, під яке танцювала і співала в машині зі старшою донькою Аліною, приїхавши до Києва.

"Раз, два, три, чотири, п'ять. Вийшла #МАМАпогуляти 😱🤪
Ну що , я вам обіцяла бомбу і, здається, вона вибухнула 💣 Поспішаю додати, що це тільки початок. Адже завтра ми знімаємо кліп #ЯЖЕМАТЬ з єдиним і неповторним @alanbadoev ❤️ І ви навіть не уявляєте, що в ньому буде після наших ідей в#Шантарам 🤤 І до питань про те, як моя дочка ставитися до цієї пісні. Моя@lalina_one написала в сторіз у себе: «нарешті, вийшла ця крута пісня» 😎 Приїхала підтримати мене на зйомках. Хочу ще тисячу разів сказати спасибі вам за те, що качаєте пісню #ЯЖЕМАТЬ в #itunes ( посилання у мене в профілі і сторіз ❤️) і сказати спасибі своїм друзям за підтримку! Всім любооооввввв!!!!", - поділилася радістю Седокова.

Фолловери не пройшли повз: "Як можна бути такою нереальною 😍😍😍", "Сучасна мама це не тітка в хусточці на кухні а крута чіка ❤️", "Це просто ВОГОНЬ!!!!🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "А мені подобається.Життєво і в точку😍😍👏👏👏", "Яка у вас чудова, красуня дочка!🥰🌷🌷🌷".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.