Українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, стала жертвою шахрая і змушена працювати безкоштовно.

Лобода
Лобода

Подробиці інциденту повідомляє Telegram-канал Star News.

У повідомленні йдеться, що організатор туру співачки Прибалтикою забрав гроші, виручені від продажу квитків на концерти, і безслідно зник.

"Світлана Лобода зараз в турне по Прибалтиці; квитки на всі концерти розпродані, а виступати співачці доводиться абсолютно безкоштовно. Супер-зірку кинув організатор цього туру: розпродав квитки і зник у невідомому напрямку. Але Світлана, як порядний артист, незважаючи на всі труднощі, продовжує виступати для людей там, де це можливо, (так, на деяких заявлених у турі майданчиках навіть сцени немає) і вимагає справедливості... Ну тобто посадити сволоту-організатора, і повернути чесно зароблені", - пише джерело.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Нещодавно знаменитість похвалилася серією яскравих знімків з шоу "Голос. Діти" російської версії, де є однією із зіркових тренерів. Так, артистка позувала в дуже незвичному білому костюмі Moschino з червоно-чорними штрихами, ніби промальованими маркером і напівпрозорій ніжній блузці, а також зізналася, що посилено готується до фіналу сезону.

Як повідомляв раніше Знай.ua, не встигли ще вщухнути чутки про роман відомої української співачки Світлани Лободи з фронтменом групи "Rammstein" Тіллем Ліндеманном, як вона запаморочила голову іншому артистові.

Світлана Лобода

Користувачі мережі почали здогадуватися, що російського шоумена Олександра Ревву і Світлану Лободу пов'язують близькі стосунки. Правда, є одне "але": колишній резидент "Comedy Club" одружений.

Також Знай.ua писав про те, що українська співачка Світлана Лобода, яка зараз активно гастролює по Росії, потрапила в незручну ситуацію.