Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, цього разу артистка не упустила можливості продемонструвати в мережі соковиті форми і сексуальну енергетику. Анна опублікувала, очевидно, кадр з майбутнього кліпу на композицію "ЯЖЕМАТЬ". На знімку вона постала в спокусливому образі – на ній світлі лосини, які підкреслюють стрункі ноги, і рожева кофта. Волосся співачки заплетене в незвичайні косички, на її обличчі стильні темні окуляри і зухвалий вираз. В руках Анна Сєдокова тримає величезну пляшку з шампанським, яку вона відкрила, розливаючи напій.

У підписі до фотографії артистка розповіла про "сексуальний шок контент", який вона готує. "І ось так кілька секунд до зльоту літака, я хочу зізнатися в нескінченній любові @alanbadoev і всій абсолютно приголомшливій команді, з якою ми рівно 24 години в останню добу знімали відео на пісню #ЯЖЕМАТЬ. Так, як ми показали цю тему, не показував її ніхто. Це буде найсексуальніший шок контент від божевільних. Скоро... Обіцяємо буде яскраво. Фото", - написала Анна Сєдокова.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників, вони почали активно її обговорювати. Фанати засипають Анну компліментами в коментарях до фото, проте деякі зазначили, що Сєдоковій потрібно бути трохи скромнішою, адже вона мати трьох дітей.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".