Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів, який державний пост хотів би зайняти.

Про це він пожартував в новому випуску шоу "ЧистоNews".

Ведучі шоу Валерій Жидков та Євген Кошовий розповіли, що народний депутат Володимир Парасюк замахнувся на губернаторське крісло. Річ у тому, що після оголошення результатів президентських виборів голови кількох облдержадміністрацій написали заяви на звільнення. Про своє бажання піти з посади заявив очільник Львівської ОДА Олег Синютка, буквально через кілька годин до нього долучився голова Олексій Савченко, а згодом – і очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

"Після виборів звільнилося головне крісло у Львівській обласній адміністрації, яке за інформацією ЗМІ не проти зайняти депутат Володимир Парасюк", - почав Валерій Жидков.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Кошовий не забарився з відповіддю.

"Ти знаєш, якби я кілька років тому ударив головою в голову генерала СБУ, і у мене скоро закінчувалася депутатська недоторканність, я теж був би не проти очолити що-небудь де-небудь подалі. Можна й у Львові. А ще краще, десь в Кенії або на Гваделупі", - сказав Євген Кошовий.

Варто зазначити, що у 2015 році Володимир Парасюк вдарив на засіданні антикорупційного комітету представника СБУ Василя Пісного. Спершу між депутатом та генералом СБУ виникла словесна суперечка. В її ході Пісний заявив Парасюку, що зробив для Майдану, можливо, і більше ніж сам він.

Нагадаємо, Кошовий виправдався за матірну витівку на дебатах Зеленського і Порошенка: "Нажрусь!".

Як повідомляв раніше Знай.ua, дружина Кошового з "Кварталу 95" спокусила нескромним образом: "Жека, тепер ми всі розуміємо".

Також Знай.ua писав про те, що у Зеленського запропонували свій варіант розвитку української мови: батіг чи пряник.