Олена Кравець – відома українська комічна актриса студії "Квартал-95". Вона єдина жінка у чоловічому колективі, але з недавніх пір ще і лідер телешоу "Жіночий квартал". Крім того, Олена Кравець є багатодітною матір'ю, і вона успішна як у кар'єрі, так і в материнстві. Телезірка частенько ділиться з шанувальниками у соцмережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого й особистого життя.

Так, в цей раз Олена Кравець вирішила поділитися з шанувальниками новиною про те, що стала героїнею незвичайного інтерв'ю. Як виявилося, актриса вела бесіду з 11-річною Женею в рамках проекту "Женін журнал". Відео цього незвичайного інтерв'ю з'явилося в YouTube. Варто відзначити, що в цьому ролику глядачі можуть побачити милих близнюків Олени Кравець – Ваню і Катю.

У своїй публікації актриса анонсувала це інтерв'ю фотографією і написом: "Олена Кравець та її малюки". А у підписі до фото написала про це інтерв'ю. "Дала інтерв'ю дуже молодій і талановитій журналістці, моїй подружці і світлій дівчинці Жені Жигаліній @zhenya_zi_052007. Вона покликала мене в гості у свій чудовий #женинжурнал і я прийшла – з задоволенням і не одна... З малюками! Загалом, ловіть ексклюзив за посиланням у профілі. Обняла всіх. P.S. #МішаЖигаіин, мій дорогий друг, спасибі тобі за дочку, за проект і за ці 52 хвилини у моєму житті", - зворушливо написала Кравець.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальники актриси "Кварталу 95" не пройшли повз і почали активно коментувати її публікацію. А в коментарях під відео на YouTube багато відзначили, що Олена Кравець справжнє натхнення і дуже щира людина. Похвалили користувачі також інтерв'юера Женю і її талант.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.