Українська співачка Світлана Лобода, яка активно гастролююча по Росії, опублікувала зайнятий пост в Instagram.

"В довгоочікувану відпустку", - написала зірка у соцмережі.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Шанувальники не пройшли повз і тут же "провели" знаменитість:
"Нарешті!🙏🏻 Гарного відпочинку, улюблена ❤️", "Світла, гарного Вам відпочинку! Здоров'я Вам та вашим діткам! Мирного неба над головою!", "Який томлений і пряний погляд👌!!!!Ти була дуже гарна на голосі", "Поєднати скромність і сексуальність це сильно 👌👌👌😘Повір я знаю про що кажу 😘🌺🌺🌺Гарного відпочинку", "Так, після всього цього....відпочиньте!", - писали шанувальники.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що В суд федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія з позовом проти української співачки Світлани Лободи, яка зараз працює і живе в Росії звернулися організатори європейського туру співачки. Вони мають намір отримати від артистки чималу суму.

Організатори вимагають стягнути з виконавиці десятки тисяч євро з формулюванням "за заподіяння шкоди діловій репутації і фінансові втрати".

Так, організатори стверджують, що Лобода і її директор Нателла Крапівіна постійно порушували умови контракту, який було складено спочатку. Артистка регулярно зривала таймінг і як результат організатори були змушені переплачувати за оренду залів та автомобілів. Крім того, вони вказують на постійні образи і спроби зіпсувати імідж компанії.

Спочатку організатори туру намагалися не доводити цю справу до суду і мирно врегулювати даний конфлікт. Вони не отримали адекватної реакції ні від юристів, ні від менеджменту Лободи.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фото з дітьми і мило привітала з Великоднем

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Лободі довелося з ганьбою закінчити кар'єру

Також Знай.ua" писав про те, що Лободу обібрали до нитки в Прибалтиці