Микита Добринін, головний холостяк України розповів про те, як потрапив на проект "Холостяк-9". Про свої таємниці він розповів в інтерв'ю "Теленеделя".

Так, Добринін розповів про те, що дійсно мріяв зустріти свою любов на шоу.

"Перед шоу я думав тільки, що повинен потрапити в проект, бо мені, по-перше, цікаво, а по-друге, хочу спробувати знайти ту саму дівчину", - розповів він.

Також він розповів, чому, на його думку, українці обрали його в ролі головного холостяка.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Тут можу тільки фантазувати. Можливо, тому що до цього вже з'являвся на екрані і глядачі голосували за знайоме обличчя. А може, їх зацікавила моя життєва історія і досвід, які свідчать про те, що готовий займатися не лише кар'єрою, але і вкладатися у стосунки", - заявив Добринін.

Нагадаємо, татуювання давно перестали бути чимось незвичайним і ними можуть похвалитися багато знаменитостей. Нещодавно в їх полку прибуло – у вівторок, 30 квітня, дружина екс-Холостяка Дмитра Черкасова опублікувала на своїй сторінці в Instagram кілька фотографій і відео, які чимало здивували шанувальників 31-річного плавця.

Їх емоції цілком зрозумілі, оскільки Дмитро зважився на кардинальні зміни. Знаменитість в компанії своєї дружини відправився в тату-салон і набив собі татуювання. Для Черкасова зображення на плече лівої руки стало першим. Картина, якої спортсмен вирішив прикрасити своє тіло, досить значна.

Зазначимо, відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам своїм великоднім кошиком.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.