Скандальна російська співачка Наташа Корольова опублікувала жартівливе відео зі своєю мамою. Однак замість захоплення артистка отримала хвилю негативу на свою адресу.

Відповідний ролик з'явився в офіційному Instagram співачки.

"З моєю мамою не засумуєш і не розслабишся!!! 😜✌️Наш дачний сезон відкрито!!!", - пише Королева.

На відео співачка в красивому платті чепуриться перед дзеркалом до свого концерту. Як раптом влітає її мама в "костюмі дачника" і починає всюди розставляти свою розсаду. Таким чином дует мами і доньки обіграв ставлення різних поколінь до дачі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наташа зазначає, що для неї дача – це не розсада і посадка картоплі, а місце, де можна відпочити і посмажити шашлики. Мама ж їй парирує, що взимку та тільки спасибі скаже за всі овочі.

Хейтери і навіть фанати висміяли таку безглузду сценку і не соромилися у виразах. Вони зазначили, що цей дует мами і доньки вичерпав себе і виглядає дуже набридливо і притягнуто за вуха.

"Чесно, це вже перебір з мамою... Нічого проти, жінка заряджена позитивом, але вже скрізь вона... А ми ніби як шанувальники творчості Наталки, а не її мами. Без образ", "Дві ідіотки", "Дві дурепи одна молода інша стара.😂😂", "мерзенні ви якісь", " На тлі твоєї страшної мами, ти втрачаєш весь свій лиск!Ти така красива,а таке відчуття, що ти станеш схожа на маму!Ти поруч з нею навіть нерозумно виглядаєш!Дуже докучливий дует!", - пишуть обурені комметаторы.

Проте знайшлися і ті, кому комічна сценка припала до душі і вони потримали свій улюблений дует від чистого серця.

"Люди, які ви злі! Що за убогі, гнівні коментарі?! Ну пройдіть повз, якщо не подобається! Дай бог, щоб у всіх мам були такі відносини з дочками, зятями, і щоб у такому віці вони ось так сміялися! Мама Люда, Ви супер!!!!🔥🔥🔥🔥", - пише фанатка.

Нагадаємо, Ігор Ніколаєв похвалився юною дружиною, але фанати вимагають повернути Королеву.

Як повідомляв Знай. ua, Королева заспівала пісню в честь 1 травня на Хрещатику.

Знай. ua писав, що вспотевшая Королева забула одягнути спідницю на сцену.