Популярна американська актриса Роуз Макгоуен, яка здобула популярність завдяки серіалу "Зачаровані" (в Україні більше відомий як "Всі жінки – відьми" – ред.), вперше відвідає Україну. Зірка прилетить в Одесу, де влітку пройде 10-й Одеський міжнародний кінофестиваль. Актриса стане спеціально запрошеною гостею заходу.

Відзначимо, що, крім серіалу "Всі жінки відьми", де Роуз зіграла роль однієї з сестер-відьом Пейдж, Макгоуен знялася в десятках інших кінострічок: "Конан-варвар", "Крик", "Покоління гри DOOM", "Грайндхаус", "Планета страху", "Королеви вбивства".

Останнім часом ім'я Роуз часто звучало в пресі в контексті великого секс-скандалу в Голлівуді, куди потрапив екс-продюсер Харві Вайнштейн і багато інших акторів, продюсерів і режисерів. Макгоуен не раз зізнавалася в тому, що піддавалася сексуальним домаганням, в тому числі з боку Вайнштейна. Після цього скандалу у Голлівуді виник рух #MeToo, націлене на боротьбу з насильством над жінками.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно у зірки серіалу "Зачаровані" Роуз Макгоуен був день народження – актрисі виповнилося 45 років. В честь свята зірка вирішила викласти селфі з голими грудьми.

Взагалі актриса обожнює епатаж – нещодавно Макгоуен викладала в свій профіль знімок з моделлю-андрогіном Рейном Давом. До речі, ходять чутки, що у них з Роуз роман. Що не дивно – парочка разом приймала ванну. Нагадаємо також, що рік тому саме Роуз була в числі перших, хто звинуватив продюсера Харві Вайнштейна в сексуальних домаганнях.

Нагадаємо, вульгарна Дорофєєва нарвалася на народний гнів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в мережу злили стару "полуничку" Кайлі Міноуг.

Також Знай.uа" писав, що Наомі Кемпбелл знялася повністю оголеною для модного глянцю.