Популярна французька співачка, актриса і модель, а також колишня дружина Джонні Деппа, Ванесса Параді, присвятила пісню українській столиці – Києву.

Параді заспівала про гарячі поцілунки з коханою людиною посеред засніженого Києва, які неможливо забути, передає ONLINE.UA.

Зірка самостійно написала слова і музику чудової пісні. Ця композиція увійшла в її новий альбом Les Sources, який вона презентувала в листопаді 2018 року.

В 2016 році Ванесса Параді відвідала українську столицю, з тих пір місто запало їй у душу назавжди.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Яка чарівна пісня; Київ - чудове місто, яке не може не сподобатися; це так приємно, що про найкрасивіше українське місто тепер почують і у Франції; Ванесса відчула дух Києва; який приємний сюрприз; шикарна пісня від шикарної жінки; цей трек можна слухати вічно; я теж закохана в Київ; Україна стає дуже популярною; тепер ця пісня буде асоціюватися у всіх з Україною". пишуть користувачі мережі у коментарях до відео

Нагадаємо, що 23-річна російська танцівниця гоу-гоу не змогла витримати роман із зіркою такого масштабу, як Джонні Депп. Після того, як в мережі стали обговорювати роман Поліни Глен з актором, вона спішно покинула Лос-Анджелес і перебралася додому, в Санкт-Петербург.

Джонні Депп
Джонні Депп

Нещодавно журналістам вдалося знайти дівчину: вони помітили неподалік від квартири батька Геннадія. Як стало відомо, батько з дочкою прогулювалися вулицею, коли помітили репортера. Геннадій вирішив відвернути увагу папараці на себе, а доньці наказав: "Поліна, біжи!". Коли ж репортер підійшов до нього в надії отримати хоч якісь коментарі, батько дівчини категорично відмовився повідомити що-небудь: "Я не дам вам інтерв'ю, не маючи на це дозволу Поліни. Це її і тільки її особисте життя і я не буду вам про неї нічого розповідати!".

Як раніше повідомляв Знай.uа, колишня дружина Джонні Деппа розповіла про його роздвоєння особистості: я просто кам'яніла, бачачи його Монстра

Також Знай.uа писав, що у відомого голлівудського актора Джоні Деппа нова любов.