Відома українська співачка Злата Огнєвіч в інтерв'ю виданню Знай.uа розповіла про новий кліп на пісню Солодка кара”, який знімався на заводі "Електромаш". Також співачка повідомила, що на неї чекають гастролі в Канаді і США.

"Я людина відчуттів, енергії і кожне нове місце, куди я потрапляю, відразу себе питаю, мені тут комфортно і ні? Коли я була перший раз в Америці, теж з концертом, я помітила, що жити там я не залишилася. Ніколи не кажи ніколи, але зараз мені ближче Канада. Це моя країна за внутрішнім відчуттям: там сервіс на найвищому рівні, ви живете і відчуваєте себе людиною. Так, точно так само, як і в Америці, але я б в США провела всього лише якийсь час з концертами і, звісно ж, з шопінгом. Я везу з собою порожній чемодан, не рахуючи концертних нарядів і декількох “луків” для репетицій. У мене вже є список того, що б я хотіла там купити", - розповіла вона.

Зазначимо, співачка Злата Огнєвіч викликала бурю суперечливих емоцій у шанувальників та гостей церемонії музичної премії "Золота Жар-птиця-2019", куди прийшла в ультракоротонкій сукні золотистого кольору. Сукня підкреслила всі переваги артистки - стрункі ноги, осину талію і пишне декольте.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Всі знають, що Злата - захоплена спортсменка. Чи не в кожному інтерв'ю голосиста красуня ділиться в своїми захопленнями і розповідає про види спорту, якими займається. На церемонії нагородження музичної премії “Золота Жар-птиця-2019” у неї була можливість похвалитися результатом плідних занять, а саме – стрункими ніжками і відмінною спортивною формою.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч викликала бурю емоцій у шанувальників та гостей церемонії музичної премії "Золота Жар-птиця 2019".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Злата Огнєвіч порадувала шанувальників фото в спокусливому образі, яке було зроблено в Берліні.

Також Знай.uа" писав, що Злата Огнєвіч здивувала фанів сміливим і яскравим фото.