Українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, часто привертає увагу не тільки гучними історіями, але і епатує публіку яскравими і відвертими нарядами. Так, в Instagram виконавиця опублікувала гарячі фото зі свого виступу, передає Politeka.

Як відомо, Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

В новій добірці фото артистка показала свої яскраві образи з її шоу на пісню "Танцюю навіть з волоссям" 2018 року.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Під час виконання цієї пісні балет Лободи був одягнений у костюми без голів, а в руках вони тримають голови манекенів і танцюють з ними. Це відсилання до колекції Gucci прет-а-порте сезону осінь-зима 2018-2019.

Буквально днями пройшов фестиваль костюма Met Gala-2019, який відвідав у вбранні з тієї гучної колекції Джаред Лето. Він прийшов з сумкою у вигляді власної голови. Це викликало бурхливу реакцію у преси і шанувальників.

"Приємно бути в тренді", - написала Лобода в пості.

Шанувальники прийшли в захват від відвертого образу співачки і того, як вона потрапляє в тренди, сама того не прогнозуючи.

"Ідеальний образ, нереальні фотографії", "Ви розумна, а це більше ніж Зірка, тому будете довго популярні", "Світлана у Вас світовий рівень!!!!", "після вас почалася ця тема з головами", "Улюблена красоточка. настільки ідеальна, що нікого іншого не слухаєш))", "Ось це ноги!!!!!", "Розкішна*", "Хіба законно бути такою шикарною?», "Вогняна жінка, Loboda!", "Умммммм ну що за жінка !прото бомба", "тренди трендами, а ніжки, які ніжки )) я б тебе на руках носив", — пишуть захоплені фанати.

Нагадаємо, Лобода розсекретила свій духовний ритуал.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода зачарувала кардинальними змінами.

Знай. ua писав, що Лобода розгнівала виконанням пісні "Журавлі" на 9 травня.