Популярна російська співачка українського походження Наташа Корольова знову довела своїм шанувальникам і колегам, що вік зовсім не зіпсував її фігуру. Королева готувалася до пляжного сезону і тепер може похвалитися майже ідеальними формами.

Так, в кінці травня співачка відсвяткує 46-річчя, але, схоже, залишить за собою титул "ягідки". Артистка поділилася з підписниками гарячим відео, де вона зі своїм чоловіком Тарзаном виконує запальний танець.

Варто нагадати, що відомий співак і композитор Ігор Ніколаєв зізнався, що одружившись на Наташою Корольовою, постійно чув звинувачення на свою адресу. Через різницю у віці продюсера завжди звинувачували в педофілії. У нинішньому шлюбі з Юлією Проскуряковою такого не відбувається, хоча Юля молодша за нього на 22 роки. Про це Ніколаєв розповів в ефірі ТВЦ.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Парадокс полягає в тому, що в попередньому шлюбі, хоча там я був старший всього на 13 років, там постійно ось ця історія, що ось він педофіл. Педофіл я, розумієш. Хоча там лише різниця була маленька, але там була ось ця історія, яка чомусь всіх дратувала", - сказав композитор.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська співачка Наташа Корольова, якій заборонено в'їзд до Україну за підтримку путінської влади, опублікувала Instagram нове цікаве повідомлення. Цього разу зірка показала фанатам відео, де вона співає пісню "Я куплю тобі дім" лебедям.

Знаменитість на відео була одягнена в шкіряну куртку з рукавами в паєтки. На ній було сіре худі в клітинку і чорні штани з білими лампасами по боках. Цікаво, що на співачці можна було помітити рюкзак у формі іграшки-ведмедика. Образ Корольова доповнила сонцезахисними окулярами, а волосся зібрала в пучок.

Нагадаємо, Тарзан помстився Королевою за Миколаєва: екстрасенс розповіла про сумну долю пари.

Як повідомляв Знай.uа улюбленим путінським виконавцям почали забороняти в'їзд до ЄС: наспівали.

Знай.uа писав, одіозна Наташа Корольова привезла Радянський союз в Київ: "Сором і ганьба, з розуму зійшла".