Українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська дуже активно веде свою сторінку в соціальних мережах і регулярно ділиться подіями зі свого життя. Не так давно вона виклала фото зі своїм сином з машини, на якій він демонструють в камеру свої язики.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

"Приїхав і забрав мене з роботи. Люблю травень і побачення. Хто вгадає куди їдемо - отримає лайк" - загадково підписала фото виконавиця.

У коментарях на виконавицю вилився цілий шквал різноманітних емоцій: хтось засуджував за висунуті язики, хтось захоплювався безпосередністю, але найуважніші звернули свою увагу на деталь, яка надзвичайно їх стривожила. Язик співачки покритий нальотом дуже дивного кольору, що, за словами коментуючих, свідчить про проблеми зі здоров'ям:
"А чого такий наліт на язиці?", "Зверніть увагу на язик,погано працює печінка,підшлункова", "На язиці наліт якийсь, фу", " Печінка розвалюється"

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"З язиком щось не так, вірніше з організмом", "Щось з печінкою, потрібно перевіритися", "У Ольги язик якийсь зелений!", "Язик жовтий, печінка погано працює і шлунку капець,наслідки зловживання алкоголем"

Решта коментарів теж не можуть відзначитись якою-небудь похвалою. Багато хто також зазначив, що неприпустимо садити дитину на переднє сидіння, адже вона взагалі повиненна бути в кріслі. Також, фоловери співачки обурилися і з того, що дівчина з дитинства вчить дитину показувати язика, та ще й на загальний огляд.

Нагадаємо, кума Дзідзьо розповіла правду про Притулі.

Як повідомляв Знай.ua, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також портал Знай.ua писав, що Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.