Російська балерина Анастасія Волочкова потрапила до лікарні під час відпочинку на Мальдівах. Артистка опублікувала в Instagram фотографії закривавленої ступні.

Волочкова відзначила, що протягом декількох днів "терпіла дику біль", проте потім її вмовили звернутися за медичною допомогою. Вона не уточнила, як саме отримала травму.

"Без пригод моє життя неможливе!" — резюмувала балерина.

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова,яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що відправилася на Мальдіви. Схоже, Волочкова вирішила повернутися в місця "бувалої слави", і навіть декілька днів потерпіла, перш ніж зайнятися там улюбленою справою – шпагатами. Але в цей раз обійшлося без нескінченних рогаток. Волочкова змінила купальник, і замість блакитних і білих бікіні приперлась на пляж в світлому купальнику, який підкреслив в'яле тіло старіючої балерини.

Ми писали, що 8 травня, Джигурда опублікував у своєму Instagram відео, на якому зачитав епізод з поеми "Страшний суд" легендарного українського письменника Івана Франка. Правда, в перекладі на російську мову.

Варто відзначити, що Микита народився в Києві, але будував кар'єру саме в РФ. Під час Революції Гідності одіозний шоумен дотримувався проросійських поглядів, і навіть отримав паспорт невизнаної республіки "ДНР". На даний момент Джигурда проживає в Росії.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.