Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала ролик-анонс нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". В гості до телезірки прийшла відома російська модель і телеведуча Маша Міногарова.

Так, у ролику, який з'явився на сторінці Тодоренко, вона бере інтерв'ю у відомої моделі. Маша Міногарова, яка колись мріяла ходити по подіуму, завдяки наполегливості та почуттю гумору досягла власної мети, попри всілякі перепони. У професійних колах дівчина відома як модель, з якою легко працювати. Працьовитістю Маші захоплювалися модні фотографи і дизайнери. А сама дівчина призупинила (але не завершила) кар'єру на піку, пояснивши приголомшеним шанувальникам, що просто втомилася постійно сидіти на дієтах.

Як відомо, після народження дитини Регіна Тодоренко знімає власне шоу у себе вдома. Так, в цей раз для зйомок вона вибрала досить простий і стильний наряд, який доповнила м'якими домашніми капцями. На відео видно, що телезірка одягла довгу світлу картату сукню. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до відео Регіна анонсує новий випуск свого шоу.

Маша Миногарова

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Хлопці, всі, хто вчора чекав випуск «П'ятниці з Регіною» з Машею Міногаровою @minogarova, заходьте на канал і дивіться, що Маша розповіла мені! А ми поговорили не лише про зріст, але і про анорексію, конкуренцію серед моделей, про те, як пройти кастинг у «Топ-модель по-російськи» і… весілля! Посилання на випуск @prtshow в профілі", - написала Регіна.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.