Всім відомо, що відома українська співачка активний користувач соцмереж. Так, нове фото Каменських наштовхнуло її підписники на несподівані висновки.

На даний момент, Настя Каменських одна з найбільш обговорюваних персон українського шоу бізнесу. Це не дивно, адже вона не дає нудьгувати своїм шанувальникам, щоразу демонструючи цікаві, а місцями і пикантые фотографії зі свого життя в мережі. Крім цього, її відеокліпи і музика досить швидко набирають мільйони переглядів, а публіка не втомлюється стежити за її особистим життям і постійно приписує її можливий роман з продюсером Потапом.

На цей раз дівчина поділилася на своїй сторінці в Instagram, де вона була в розкішній білій сукні в підлогу.

Пишні волани по всій довжині роблять його схоже на зефирку, а відвертий виріз на стегні додає пікантності образу. Верх наряду зроблений у вигляді корсета на бретельках, прикрашеного перлами, які непогано виглядає на шиї Насті у вигляді намиста-чокера.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Такий спосіб знаменитість обрала на «Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою», де виконала новий україномовний трек «Обіцяю». До речі, наголошується, що пісню Настя присвятила своєму таємничому коханому, ім'я якого ретельно приховує.

Користувачі мережі не пройшли повз знімка і залишили свої коментарі. Багатьом здалося, що сукнядосить весільна і їй дуже личить бути нареченою, в результаті співачка отримала безліч компліментів.

«Відьма», «Плаття незрозуміле, але фото класне», «Королева, що сказати.!», «Дже! Дуже гарний образ!», «Наречена.красуня. тільки чия???», «Плаття дуже красиве і ти сама чарівна зірка на планеті дуже красиво», «Красиво жити не заборониш! Молодець! Бери від життя все!», «У тебе і у Тіни плаття в одному стилі вийшли… Випадково?😁», «Дуже схожа на весільну сукню», «Потап подарував. Він зробив їй пропозицію, вона погодилася 😘😍🤩», «Кайф для очей», - пишуть вони.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.