Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайне спільне фото Володимира Зеленського та його дружини Олени, трепетно привітавши президента України з перемогою на виборах і інавгурацією, яка відбулася 20 травня. Варто зазначити, що артистка та її продюсер і найкраща подруга Нателла Крапівіна голосували саме за Зеленського, розповідаючи про це на своїх сторінках в соцмережах.

"Дай Бог🙏віримо в краще!!!@zelenskiy_official ❤️#мир", - зворушливо підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати, зазначивши, що дружина Володимира - справжня красуня: "красуня дружина😍🌸", "Красива друга половинка 🌹", "Дуже красива перша леді!!!", "У них навіть посмішки схожі) гарна пара!", "Які ви гарні!!", "Красиві!!! А краса врятує світ!", "
👏❤️З надією на краще майбутнє ! 👨‍👩‍👧‍👦", "ооо, у Меланії з'явився гідний конкурент?".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.