Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але в цей раз Анна Сєдокова розчарувала своїх підписників, вона вивалила у мережу фото в безглуздому вбранні, а в підписі до нього повідомила, що "прилетіла додому". Зазначимо, що геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено у Москві. Нагадаємо також, що деякий час тому Сєдокова повідомила фанатам, що купила квартиру, однак тоді вона не розповіла, в якому місті. Тепер стає зрозуміло, що співачка придбала нерухомість у російській столиці.

На знімку Анна Сєдокова позує в чорних лосинах і величезному червоному світшоті оверсайз з капюшоном і текстовим принтом на грудях. На її ногах смугасті шкарпетки і сірі кросівки. Артистка сфотографувала себе в дзеркало на телефон, стоячи, мабуть, у коридорі власної квартири. У підписі до фото Анна також оголосила розіграш трьох світшотів, таких, як на ній.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ось я і прилетіла додому. Тепер, цілу добу без літаків і можна зняти цей зручний і красивий світшот від моєї @lastory_store! Іііі! Прямо зараз, внизу, під цим постом, я розіграю три таких офігенних світшоти (колір виберете самі). Отже, значить, пишіть коменти будь-які і в якийсь момент я напишу СТОП, і хто перший під моїм коментарем, той виграв! Всім удачі!", - написала співачка.

Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію зірки і почали активно її коментувати. Одні просто пишуть компліменти Сєдоковій, а інші беруть участь у конкурсі від співачки.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".